On liian aikaista ylpeillä Arsenalilla

Arsenal pelaa Jalkapallo Pelipaidat Leicester Cityä vastaan kotonaan. Ennen peliä päävalmentaja Emery osallistui konferenssiin. Miekka viittaa kymmeneen peräkkäiseen voittoon.

Fulhamin viimeinen 5-1 voitto on innoittanut monia ase-fanit. Arsenalin äskettäin 9 pelin voittoputki teki heistä vain 2 pistettä luettelon yläpuolella. Mutta kun tämä peli liittyy Leicester Cityyn, Emery varoitti fanit: “Meidän on vielä parannettava itseämme. Kuten viimeinen peli Fulhamia vastaan, Vaikka saimme suuren voiton, Mutta luulen, että voimme tehdä parempia ensimmäisten 45 minuutin aikana. ”

“Jos muistamme pelin Watfordilla, Vaikka me voisimme, emme pelannut Paidat Arsenal haluamaa peliä. Minulle Arsenalin peli Leicester Citystä vastaan on hyvin vaikeaa. Leicester City on selkeä ryhmä, joka on kilpailukykyinen. Heillä on erittäin hyviä pelaajia, Tarvitsen Arsenal pelaajia keksiä parempaa tilaa kuin edellinen peli, jotta voisin vastustaa vastustajaa. “

Manchester City ei saa antaa tämän ottamaan rangaistuspotkua

Keon sanoi sarakkeessa, Manchester City Jalkapallo Pelipaidat Guardiola ei saisi antaa Mahrezin lyödä rangaistuspotkua. Koska jälkimmäisen rangaistuspotentiaali on erittäin huono.

Keon uskoo, että Guardiola ei olisi nähnyt Mahrezin rangaistusrekisteriä. Muussa tapauksessa hän ei saa ottaa tällaista merkittävää rangaistusta. “Mahrezin näkökulmasta, Hän on uusi pelaaja Manchester Cityssä. Hän ei mene Etihadin alkuaikoina. Hän ei myöskään keksinyt vakuuttavaa suorituskykyä. Katselin hänen liigakupinsa ottelua. En usko, että hän on tehnyt kaiken. ”

“Uskon, että Guardiola ei tiedä Paidat Manchester City Maharezin rangaistustiedostoa. Koska mielestäni hän on rehellinen henkilö. Manchester City Mahrez menetti viisi viimeisestä kahdeksasta Valioliigan kisasta. Kuitenkin hän teki enemmän tavoitteita kuin Manchester City. ”

Tottenhamin valmentaja Pochettino pitää yllä Kanea

Raporttien mukaan, Jalkapallo Pelipaidat Tottenhamin valmentaja Pochettino sanoi torstaina pidetyssä lehdistötilaisuudessa. Hän ei ole epäilystäkään siitä, että Kane aikoo rikkoa pisteytyskuivuuden.

Otettuaan World Cup Golden Boots, Kane ei ole jatkanut viimeisen kauden tehokkuutta. Tällä hetkellä hän ei ole pisteissä klubissa ja maajoukkueessa 427 minuuttia. Mutta Pochettino ei huolestunut hänen rakkaudestaan.

“Harry on yksi Spursin parhaista pelaajista. Minulla ei ole epäilyksiä hänestä, Hänen pallonpulansa kesti vain 3 peliä. Tämä ei ole paljon, Mielestäni kaikilla eteenpäin on aikaa pisteet. Tottenhamille Kane on niin tärkeä pelaaja. Jotta hän ei pisteet, Joskus Paidat Tottenham Hotspur on vaikea voittaa. ”

Barcelonan neljä pilaria ovat valmiita tulemaan ulos

Uusi kausi on vasta alkanut, Mutta mistä pelaajat ovat Valverden mielenkiintoisia pelaajia, On selkeitä ohjeita. Ter Stegen, Pique, Alba, Messi, Olen pelannut tähän mennessä kolme peliä. Suarez Jalkapallo Pelipaidat otti myös vain yhden minuutin tauon. Busquets otti 5 minuutin tauon.

Valladolidin, Valverde purki ensimmäisenä kultaisen kokoonpanon. Maalivahti on Ter Stegen. Puolustuslinja on Sergi Roberto, Pique, Um Titi, Alba. Keskikenttäpelaajat ovat Rakitic, Busquets ja Coutinho. Edessä ovat Messi, Suarez ja Dembele.

Media totesi, että Paidat Barcelona neljästä salamattomasta absoluuttisesta voimasta, Kaksi voi pitää tauon kahden viikon kansainvälisen kilpailupäivän aikana. Mutta muut kaksi eivät voi. Basapi Pico on jo vetäytynyt Espanjan joukkueesta. Barcelona Messi myös väliaikaisesti ei osallistu Argentiinan maajoukkueen kilpailu, He voivat tehdä tauon.

Mene yli 30 maalia tällä kaudella

Morata, joka liittyi Chelseaan viime kaudella, ei ole menestynyt hyvin. Saimme myös paljon kysymyksiä. Jalkapallo Pelipaidat Chelsea muutti valmentaja Sari tällä kaudella, Joukkueella on myös uusi järjestelmä ja taktinen peli. Viimeisellä kierroksella, Arsenalin edessä, Morata avasi myös oman tavoitetilinsa. Haastattelussa Morata sanoi sen Tämän kauden tavoite on saada yli 30 maalia Chelseaa vastaan.

Haastattelussa Chelsean virallisella verkkosivustolla Morata sanoi: “Luulen, että soitimme hyvin, kun meillä on pallo. Meidän on jatkettava yksityiskohtien parantamista. Mutta tämä on vasta ensimmäinen kuukausi, jossa olemme uuden valmentajan kanssa. Mielestäni jatkamme, Voi taistella mistä tahansa joukkueesta maailmassa. ”

“Olen erittäin tyytyväinen tavoitteeseen, Koska Chelsea oli tärkeä pisteet Arsenalia vastaan. Niin kauan kuin pisteet, kaikki muuttuu. Sinua ei häiritse mikään, Toivon, että voin pisteet paljon tavoitteita. Tietenkin haluan saavuttaa yli 30 maalia. Mutta toivon myös, että Paidat Chelsea voittaa Valioliigan mestaruuden tai muut tärkeät palkinnot. Vaikka voin vain pisteet 15 tai 20 maalia. Haluan pisteet, mutta tärkeintä on aina joukkue. ”

Real Madridin kapteeni kruunasi hänet kruunulla

Kun Atletico voitti Real Madridin Jalkapallo Pelipaidat voittaakseen Euroopan Super Cupin, Ranskalainen tähti laittoi kuvan sosiaaliseen verkostoon. Tämä kuva tarkoittaa tämän Euroopan Super Cupin jälkeen, Euroopan jalkapallon valtaistuin on muuttunut.

Atletico Madridilla on tunne kääntymisestä omistajaksi. Mestarien liigan 2014 ja 2016, Atletico Madrid menetti pallon viime hetkellä. Juoksiin Real Madrid varastaa kaksi Mestarien liigan, Tällainen tappio on tunne, että Atleticon fanit tuntevat olevansa menettäneet paljon. Myös Atletico ja Simone ovat häpeällisiä häpeitä. Kahden pelin menettämisen jälkeen Mestarien liigan finaalissa he voittavat Euroopan Cupin derbiin. Atleticon pelaajat tuntevat olosta.

Mutta kaikkein silmiinpistävä asia on Gleizmanin lataama kuva. Tässä kuvassa, Real Madridin kapteeni Ramos pitää kruunun valmistelemaan Gleizmania. Hevosten kilpa-merkki tunnus Gretzmanin rinnassa, Ja Paidat Real Madrid joukkueen logo Ramoksen edessä on hyvin näkyvä. Gleizman lisäsi myös kaksi tuhoutua lausetta tähän kuvaan.

Minkälainen keskusta Juvent on Ronaldo?

“Älä mene 9.”, Juve on muutos, Higuain meni Milanoon. Juventus-tiimin nro 9, Ei ole merkkejä kansainvälisen keskuksen käyttöönotosta. ” Koska Ronaldo on, Käytä seitsemäs ampuja, Hän antoi Jalkapallo Pelipaidat Juventan nro 9 katoavan. ”

Ronaldo on kymmenkertainen tappaja. Ei vain siksi, että hän on kansainvälisen jalkapalloseuran arvostetuin pelaaja vuodesta 2009 lähtien, Mestarien liigan ottelu on ollut enemmän kuin Juventuksen joukkue samana ajanjaksona. Lisää, koska hän on kaikkivoipa, etenkin pääotsakku, Pisteet ovat myös mahtavia. Tilastot lähes 7 vuodenaikaa, Toisin sanoen kaikkien Juventus 7 Serie A -pelien otteluiden otsikoiden vertailu, Ronaldo on 62 maalia yhdelle henkilölle ja Juventus johtaa palloa, mutta 84.

Analyysi Juvan päärutiinista, Silti neljä vartija järjestelmä, Taattu 3 keskikentän estettä, Hyökkäyslinja ei ole sidottu teoreettiseen asemaan. Onko “4-3-mielikuvitus” muodostuminen, Käytettiin kuvaamaan Paidat Juventus Ronaldon ja Dibalan kimmoisuutta, He molemmat tukevat Manzua tai lisäävät toisen laitaan. Se ei ole tiedossa, jättäen paljon mahdollisuuksia.

Kroatia päättää antaa Kalinicille hopeamitalin

Raporttien mukaan, kun Kroatian joukkueessa käydyt keskustelut, Jalkapallo Pelipaidat Kroatian pelaajat ja valmennustehtävät päättivät yksimielisesti Maailmancupin aikana, Kiljuva hyökkääjä Kalinic, MM-hopea, Tunnustuksena hänen panoksestaan Kroatian joukkueeseen.

Kalinić ei pelannut yhdellä minuutilla MM-kisoissa. Silti sai hopeamitalin, Pääasiassa hänen erinomainen suorituskyvyn karsinnoissa, Koska Kaliniikkaa ei ole, Kroatia ei voi edes tulla maailmancupiin. Hän teki rangaistuksen Kreikan vastaanottopelissä. Ja teki toisen maalin, Yksi apu ja yksi tavoite, Kroatia sai Kroatian voittaa 4: 1 voiton Kreikasta.

Älä unohda kaivaa kaivoja, kun syöt vettä, Paidat Kroatia joukkueet ja valmentajat, Kroatialla on lopulta selkeä palkinto ja rangaistus, Antakaa Kalinicille kunnia, jonka hän ansaitsi. Tämä vastaa myös Kalinicin tunnustusta, Onko maailman aasian armeijan kroatialainen jäsen, Osallistui koko maailmancupin Kroatian kilpailuun. Ryhmävaiheen ensimmäisestä pelistä huolimatta, Hän lähti Venäjältä menemään masentuneeseen lomaan.

1 henkilö Ranskassa tekee Bogba hullu

Ranskan joukkueelle, Jalkapallo Pelipaidat Gretzman Epäilemättä erittäin tärkeä henkilö. Viime aikoina hänen joukkuetoveri Bogba sanoi sen Gleizman seuraa Zidanen jalanjälkiä. Hän saa rajoittamattoman kunniaa tulevaisuudessa.

” Zidane on legenda, Jalkapallon ikonikuvio, Gleizman on vähitellen muuttumassa sellaiseksi. Hän on erittäin suosittu Ranskassa. Hän on avainhahmo tuomioistuimessa. Toivottavasti hän voi maalata maalin finaalissa. ”

Kun puhutaan tulevista finaaleista, Ranskalainen Bogba sanoi, että se ei aliarvioi vihollista. Ei tee samoja virheitä kuin vuonna 2016: ” Tiedän tunteen, että heitä kukistetaan, Se on liian huono, Siksi Ranska toivoo saavansa menestyksekkäästi tämän maailmanmestaruuskisat. 2016 Euroopan Cup, Kun Ranska voitti Paidat Sanska semifinaalissa, Ajattelin, että mestaruuden voittaminen on ollut varma voitto. Tällä kertaa Ranska ei tee samoja virheitä. Pohdimme peliä eri tavoin. ”

Brasilian joukkue heikkeni ennen sotaa

Odotetaan Belgian ja Brasilian neljännesfinaalit alkavat. Tässä kriittisessä vaiheessa joukkueen elämän ja kuoleman, Jalkapallo Pelipaidat Brasilian joukkueessa oli huonoja uutisia. Brasilian jalkapalloliitto ilmoitti virallisesti Joukkueen oikeanpuoleinen selkä, Danilo, loukkaantuu oikealla nilkallaan. Jää kaipaamaan loput maailmancupista, Mutta hän ei jätä joukkue, Sen sijaan seuraa Brasilian joukkue viime hetkeen.

Danilo loukkaantui koulutuksen jälkeen ottelun kanssa Sveitsin joukkue. Hän on menettänyt kolme peliä loukkaantumisen takia. Joukkue olisi pitänyt hänestä toipumassa vahingosta ajoissa. Tartu loput pudotuspeleihin, Se on sääli, että ihmiset eivät halua, Danilon vammojen elpyminen ei ole niin nopeaa kuin odotettiin. Hänen maailmancupinsa tie voi pysähtyä vain siellä. 29-vuotias Fagnar korvaa Danilo. Pidä Samba-armeijan tien oikealla puolella.

Kolmen viimeisen pelin aikana, Fagnan suorituskyky ei ole huono. Kahdella ryhmäluonnoksella plus knockout, Paidat Brasilia joukkue on nolla vastustajia. Erinomainen suorituskyky puolustuspäässä, Se on myös yksi tämän maailmancupin kohokohdista Brasiliassa. Vaikka niiden suorituskyky on todella hyvä, Jatkuvan nollapisteen ja vastustajan voimakkuuden välillä on kuitenkin tietty suhde. Mutta seuraava vastustaja on täysin erilainen.