Kroatia päättää antaa Kalinicille hopeamitalin

Raporttien mukaan, kun Kroatian joukkueessa käydyt keskustelut, Jalkapallo Pelipaidat Kroatian pelaajat ja valmennustehtävät päättivät yksimielisesti Maailmancupin aikana, Kiljuva hyökkääjä Kalinic, MM-hopea, Tunnustuksena hänen panoksestaan Kroatian joukkueeseen.

Kalinić ei pelannut yhdellä minuutilla MM-kisoissa. Silti sai hopeamitalin, Pääasiassa hänen erinomainen suorituskyvyn karsinnoissa, Koska Kaliniikkaa ei ole, Kroatia ei voi edes tulla maailmancupiin. Hän teki rangaistuksen Kreikan vastaanottopelissä. Ja teki toisen maalin, Yksi apu ja yksi tavoite, Kroatia sai Kroatian voittaa 4: 1 voiton Kreikasta.

Älä unohda kaivaa kaivoja, kun syöt vettä, Paidat Kroatia joukkueet ja valmentajat, Kroatialla on lopulta selkeä palkinto ja rangaistus, Antakaa Kalinicille kunnia, jonka hän ansaitsi. Tämä vastaa myös Kalinicin tunnustusta, Onko maailman aasian armeijan kroatialainen jäsen, Osallistui koko maailmancupin Kroatian kilpailuun. Ryhmävaiheen ensimmäisestä pelistä huolimatta, Hän lähti Venäjältä menemään masentuneeseen lomaan.

1 henkilö Ranskassa tekee Bogba hullu

Ranskan joukkueelle, Jalkapallo Pelipaidat Gretzman Epäilemättä erittäin tärkeä henkilö. Viime aikoina hänen joukkuetoveri Bogba sanoi sen Gleizman seuraa Zidanen jalanjälkiä. Hän saa rajoittamattoman kunniaa tulevaisuudessa.

” Zidane on legenda, Jalkapallon ikonikuvio, Gleizman on vähitellen muuttumassa sellaiseksi. Hän on erittäin suosittu Ranskassa. Hän on avainhahmo tuomioistuimessa. Toivottavasti hän voi maalata maalin finaalissa. ”

Kun puhutaan tulevista finaaleista, Ranskalainen Bogba sanoi, että se ei aliarvioi vihollista. Ei tee samoja virheitä kuin vuonna 2016: ” Tiedän tunteen, että heitä kukistetaan, Se on liian huono, Siksi Ranska toivoo saavansa menestyksekkäästi tämän maailmanmestaruuskisat. 2016 Euroopan Cup, Kun Ranska voitti Paidat Sanska semifinaalissa, Ajattelin, että mestaruuden voittaminen on ollut varma voitto. Tällä kertaa Ranska ei tee samoja virheitä. Pohdimme peliä eri tavoin. ”

Brasilian joukkue heikkeni ennen sotaa

Odotetaan Belgian ja Brasilian neljännesfinaalit alkavat. Tässä kriittisessä vaiheessa joukkueen elämän ja kuoleman, Jalkapallo Pelipaidat Brasilian joukkueessa oli huonoja uutisia. Brasilian jalkapalloliitto ilmoitti virallisesti Joukkueen oikeanpuoleinen selkä, Danilo, loukkaantuu oikealla nilkallaan. Jää kaipaamaan loput maailmancupista, Mutta hän ei jätä joukkue, Sen sijaan seuraa Brasilian joukkue viime hetkeen.

Danilo loukkaantui koulutuksen jälkeen ottelun kanssa Sveitsin joukkue. Hän on menettänyt kolme peliä loukkaantumisen takia. Joukkue olisi pitänyt hänestä toipumassa vahingosta ajoissa. Tartu loput pudotuspeleihin, Se on sääli, että ihmiset eivät halua, Danilon vammojen elpyminen ei ole niin nopeaa kuin odotettiin. Hänen maailmancupinsa tie voi pysähtyä vain siellä. 29-vuotias Fagnar korvaa Danilo. Pidä Samba-armeijan tien oikealla puolella.

Kolmen viimeisen pelin aikana, Fagnan suorituskyky ei ole huono. Kahdella ryhmäluonnoksella plus knockout, Paidat Brasilia joukkue on nolla vastustajia. Erinomainen suorituskyky puolustuspäässä, Se on myös yksi tämän maailmancupin kohokohdista Brasiliassa. Vaikka niiden suorituskyky on todella hyvä, Jatkuvan nollapisteen ja vastustajan voimakkuuden välillä on kuitenkin tietty suhde. Mutta seuraava vastustaja on täysin erilainen.

Belgia voitti Japanin

2018 World Cup Group G: n viimeinen kierros Kilpailussa Kaliningradin stadionissa, Jalkapallo Pelipaidat Englanti menetti Belgiaan 0-1. Entinen Manchester United laitahyökkääjä Januzay sijoitettiin Rushford jäi tilaisuuteen yksin. Belgia voittaa taistelun Japania vastaan. Englannin ryhmä 2 taistelee Kolumbiasta.

Vahinko keskeytys aika, pieni Azar kulkee, Fareinin laukaus rangaistusalueen vasemmassa yläkulmassa osui sivuverkkoon. Loppujen lopuksi Belgia voitti joukkueen huippunimen. Englannissa sijoittuu toiseksi.

Kahdella puolueella oli aiemmin 20 historian ristiriitaa. Englannin 15 voitot, 4 tasapeliä ja 1 tappiot ovat ilmeisiä etuja. Ainoa voitto Belgiassa oli vielä vuonna 1936. Molemmat joukkueet ovat voittaneet joukkoa. Englannissa on kahdeksan kierrosta. Vain Pickford, Stones ja Lovetus-Chick jatkavat alkua. Paidat Belgia on yhdeksän kiertoa, ja vain Kurtova ja Boyata jatkavat. Viisitoista ensimmäistä 22 joukkuetta kahdessa joukkueessa pelasi Premier-liigassa.

Maailmancupin suurin yllätys on hänen

Venäjä sai hyvän alun 5-0 kierroksella. Jalkapallo Pelipaidat Venäjän kampanjan suurin löytö, 22-vuotias teini Golowin.

Tässä pelissä, Golovin on yksi venäläisen joukkueen tärkeimmistä sankareista tällä alalla. Hän avusti Gazizinia ja Jubaa vastaavasti tauon loppuun. Ja pysähdysajalla saatiin ihana vapaapotkun aallon aalto. Täydellinen ihana laukaus 2 laukausta.

Peli tuli kuuluisaksi Golowin, Hänen ruumiinsa, Me näytämme näkevän toisen entisen venäläisen lahjakkaan pelaajan varjon. Se on Arshavin. Arshavin syntyi vuoden 2008 Euroopan mestaruuskisoissa. Yhdessä iskussa johti Paidat Venäjä joukkue osaksi Euroopan cupin semifinaaleja, Voidaan kuvata hämmästyttäväksi neljäksi. Kymmenen vuotta myöhemmin syntyi toinen venäläinen jalkapalloilijä Golowin. Anna jälleen kerran nähdä toivon Venäjän jalkapallon noususta uudelleen. Golovinin pelityylillä on joitakin yhtäläisyyksiä Arshavinin kanssa. Tekniikka on herkkä ja jalkatyö on erinomainen. Fyysiset olosuhteet ovat parempia kuin Arshavin.

Englannin eniten rullaava historia on vahvin

Elland Road Stadium, Englannissa on vakuuttava 2-0, Viimeinen lämmittelyottelu päättyi ennen MM-kisaa. Vaikka Southgatella oli suuri kiertonopeus, Mutta riippumatta pelin kulusta tai tuloksesta, Jalkapallo Pelipaidat Englannin joukkueen suorituskyky oli tyydyttävä.

Verrattuna hyökkäykseen, Ehkä puolustava menestys on helpommin unohdettu. Lähes 10 peliä, Englannin joukkue menetti vain 3 maalia! Jokainen valmentaja merkitsee hänen valmentajaryhmänsä. Sogsgate, pelaajan vartija tuolloin, Luonnollisesti on oma kokemuksensa puolustuksesta. Tiedot eivät vale, Englannin joukkue on nyt erittäin vaikuttava.

Jalkapallokentällä on kuuluisa sanonta: Kaunis rikos voittaa voiton. Vakaa puolustus voitti mestaruuden. Kun Englannista tuli enemmän puolustava, Kun pragmaattisempi, Se on kauheinta. Ehkä tämä on historian eniten rullaava Paidat Englanti, Yllätyttää meitä Venäjällä.

Minä pidätän Jumalan kädestä

Uutisten mukaan, Argentiina Maradona totesi tämän Jos VAR: tä käytetään vuoden 1986 Jalkapallo Pelipaidat MM-kisoissa, Hänet pidätetään Jumalan käden takia.

1986 MM-puolivälierissä, Argentiina vastaan Englanti, Maradona maalasi maalia kädellään. Hän johti Argentiinan poistamaan Englannin. Samassa pelissä, Hän teki myös “vuosisadan pallot”.

Entinen Arsenal-tähti Pires haastatteli Maradona Argentinaa: ” Jos Argentiina käytti VAR: ta Englantiin 86. MM-kisoissa, Mitä luulet tapahtuvan? ” Argentiina Maradona leikillisesti sanoi: ” Minut pidätetään. Koska et voi varastaa tavoitteita 80 000 ihmisen silmissä. ” Pires: “Mikä käsi on se, vasen käsi?” Paidat Argentiina Maradona nosti vasemman käden: “Se on tämä käsi. Pääni on pallon takana. Englannin pelaaja Fenwick huusi: Käsipallo! Käsipallo! Sanoin hänelle: Mitä käsipalloa? Se on tavoite! ”

Neuerin kanssa koska hän on valmis

Saksan joukkue oli aiemmin ilmoittanut maajoukkueen ensisijaisesta luettelosta. Uusi loukkaantunut kapteeni Jalkapallo Pelipaidat Neuer oli listalla. Neuer oli aiemmin kärsinyt vakavaa vahinkoa. Kiistely siitä, pitäisikö hän mennä joukkueen kanssa maailmancupiin, on jatkunut. Äskettäisessä haastattelussa Loew vastasi tähän aiheeseen.

Luff puhui: “Neuer valittiin suurella listalla. Koska hän on 100% valmis Hän ei varmasti tehnyt kapteenin penkkiä. ”

Ennen tätä, Neuer palasi suurelle listalle Saksan cupin finaalissa Bayern Münchenissä ja Frankfurtissa. Hän ei kuitenkaan saanut mahdollisuutta pelata. Tämä on myös hänen ensimmäinen kerta tänä vuonna palata tiimin suuriin luetteloihin. Viime kerralla hän esiintyi Paidat Bayern München listalla, Viime syyskuussa.

Turre hylkää superhintasopimuksen

Raporttien mukaan, Jalkapallo Pelipaidat Manchester City Yaya Toure pysyy Valioliigan, Ja hylkäsi Super Leaguein ja Lähi-idän valtavan tarjouksen.

Toure toivoo jäävän Englantiin perheensä kanssa. Ja kieltäytyi korkeammasta noteerauksesta ulkomailta. Viimeisten kahden vuoden aikana, Turre hylkäsi viikoittaisen palkan 530 000 puntaa Jiangsu Suningille. Myös hylkäsi toisen 43 000 puntaa sopimuksen Super League joukkue.

Toure sanoi jälkeen jäähyväiset taistelu Paidat Manchester City kotona: ” Ihmiset ovat varmasti onnellisia tekemään enemmän rahaa, Mutta en usko niin. Haluan jäädä Englantiin ja jatkaa pelaamista Manchester Cityssä. Jatka elämää Manchester Cityssä. Luultavasti voi vielä pelata vuoden tai kahta. ”

Liverpoolin hillitty supertähti saa vahvuutensa

Little Redknapp sanoi haastattelussa. Hänen mielestään Milner, joka on erinomaisessa kunnossa, tulee palata Jalkapallo Pelipaidat Liverpooliin. Ja johti Englanti menemään edelleen MM-kisoissa.

Euroopan cupin päättymisen jälkeen vuonna 2016, Milner ilmoitti saman vuoden elokuussa, että hän vetäytyisi Englannin maajoukkueesta. Mutta Milner on erittäin tärkeä jäsen Liverpoolin joukkueessa tällä kaudella. Samalla hän on myös assistentti kuningas Mestarien liigassa tällä kaudella. Little Redknappille, Milnerin pitäisi palata Liverpooliin.

” Tällä kaudella Milnerin suorituskykyä voidaan kuvata ilmiön tasolla. Mielestäni monet ihmiset ajattelevat, Will Milner palaa Englannin maajoukkueeseen? En ole koskaan nähnyt milner, joka soitteli niin hyvin, Hän juuri palasi ruuhka-aikaan Luulen, että hänen pitäisi palata Liverpooliin. ” Paidat Liverpool Little Redknapp kertoi toimittajille.