Barcelonan arvoinen viime La Liga Mestarien liigan

Kun Valencia voitti 3-0 voiton kahdessa kierroksessa, Jalkapallo Pelipaidat Barcelona menestyi onnistuneesti King’s Cup -finaaliin. Seuraavaksi heidän painopiste siirtyy liigaan ja Mestarien liigaan.

Kun lähes kymmenen päivää King’s Cup aikataulussa, King Cup päätti kaksintaistella molemmat puolet, Barcelona ja Sevilla haastavat mestareita huhtikuussa. Puolipuolueen ottelussa, Barcelona valmentaja Valverde ilmaisi tyytyväisyytensä: ” Valencia on hyvin taisteleva henki, Heidän vastahyökkäystään ei syntynyt pieni uhka, Mutta Barcelona kontrolloi peliä, Me ansaitsemme tällaisen tuloksen. ”

Kun Gomez vaihdettiin puoleen, Barbar Wade vastasi sanomalla: ” Gomez käyttää voimiaan auttaa joukkue, Mutta Barcelonassa tarvitaan enemmän eteenpäin ja hallita sitten. Näen muutoksen selvästi korvausten jälkeen, Paidat Barcelona on tehtävä kohtaus paremmaksi. ”

Robben ei ole uudistanut sopimusta Bayern Munichin kanssa

Raporttien mukaan, Robben on aina ollut Bayern Münchenin luotetuin pelaaja, Niin kauan kuin hollantilaiset ovat terveitä, Hän on aina tuomioistuimessa ilmiömäinen suoritus: 182 Bundesliga Jalkapallo Pelipaidat, 93 maalia, 62 avustaa, Se on hänelle kirjoitettu laulu. Kuitenkin hänen tulevaisuutensa Bayern Münchenissä miten? Tämä laita on mennä tai pysyä?

34-vuotias hyökkääjä, Valmistautuu lähiviikkoihin, Innokkaita kokeilla.

Robben sanoi: ” Minä ja Paidat Bayern München eivät allekirjoittaneet uutta sopimusta. Olen vain huolestunut itse jalkapallopelistä. Odotamme tulevaisuuteni. ” Bayern Münchenin presidentti Hoeness väitti, Hän odottaa, että Bayern Munich Robben tekee päätöksen huhtikuussa tai toukokuussa.

Manchester United on Sanchezin nro 7 jersey

Arsenal yleinen Sanchez on nyt lähellä Manchester Unitedia. Media sanoi, että jos tapahtuma onnistuu, Jalkapallo Pelipaidat Sanchez laittaa Manchester Unitedin legendaarisen no. 7 jersey, Ja Mourinho on jo selvittänyt, miten häntä käytetään, Mourinho järjestää hänet oikeassa laidassa.

Kun otetaan huomioon Manchester Unitedin joukkojen äskettäinen muodostuminen, Oikea siipi on todellakin sopivampi Sanchezin asemaan. Manchester United vasen siipi, Marchal ja Rushford ovat kiertäneet esiintymisiä, Oikean siiven sijainti heikko. Mata potkaisi tätä asemaa hieman vaikutuksen alla, Sanchez voi suuresti parantaa Manchester Unitedin oikeistolainen tulivoimaa.

Media sanoi Manchester United valmisteli kaksi suunnitelmia allekirjoittaa Sanchez, Se voidaan vaihtaa Makhtarian kanssa, tai siirtomaksu voidaan maksaa suoraan. Kuitenkin riippumatta siitä, miten sanoa, Paidat Manchester United on nyt hyvin lähellä Sanchezia, Optimistinen Chilen tiedotusvälineet edes ajatella ennen tänä viikonloppuna, Tämä siirto voi saada virallisen ilmoituksen.

Real Madrid ei ole vielä leikannut

King’s Cup 1/8 viimeinen loppu Numanciaan, Real Madrid 3-0 voitto, Zidane tyytyväinen pelin jälkeen: ” Mielestäni Jalkapallo Pelipaidat Real Madrid on tehnyt hyvän tuloksen, Vaikka toinen puoli on B-tiimi, Mutta pelasi hyvin. ”

Puhuminen Bellin esityksestä, Zidane huomautti: ” Hän soitti tunnin ajan, ei mitään ongelmaa, Olemme erittäin tyytyväisiä ja jatkamme niin. Annamme hänelle lisää aikaa, Suorituskyvyn jatkuvuus. Hän aloitti, tämä on erittäin tärkeää, tämä on hänen ensimmäinen debyytti. ”

Kun kyseessä on kaupunginjohtaja, Real Madrid Zidane huomautti: ” Hän on tiimin jäsen, On tärkeä jäsen kokoonpanossa, Hän saa peliajan, kun joukkue tarvitsee sitä. Paidat Real Madrid joukkue on paljon pelaajia pelata aikaa, Mutta he ovat kärsivällisiä ja harjoittelevat kovasti. Hän voi osallistua kilpailuun, taistella kentällä, Tämä on erittäin tärkeää Real Madridille. ”

Arsenal on nyt vahvempi kuin lyömätön kausi

äskettäin Arsenal legenda, Ranskan Pirelli hyväksyi haastattelun, Puhuivat Jalkapallo Pelipaidat Arsenalin nykyisestä tilasta huonosta näkökulmasta.

Pirelli ilmaisi tukensa Wengerille: ” Vaikka joukkue on 18 pistettä Manchester Cityn takana, Mutta uskon, että Wenger voi laittaa joukkueet radalle. ”

Pires sanoi myös: ” Vaikka joukkue ei ehkä ole niin salamyhkäistä kuin Arsenal kausi 03-04 kausi, Mutta tämä ei ole siksi, että Arsenal-pelaajilla on kapasiteetin puute. Luulen, että heidän kykynsä on vahvempi kuin olimme silloin, Tiimillä puuttuu vain johtaja. Nykyään Paidat Arsenal tarvitsee vahvan sisäisen soturin, joka johtaa heitä eteenpäin. ”

Heynckesin tyytymättömyys Bayernin suorituskykyyn

Bayern vs. liigan varapuheenjohtaja Köln, Jalkapallo Pelipaidat Bayern ja Levinin voittopallo, 1-0 voiton Kölnissä. Kampanjan jälkeen, Vaikka Bayernin johdolla Bundesligan sijoitukset olivat 9 pistettä, Mutta joukkueen valmentaja Heynckes ei ole tyytyväinen tänä iltana. Kotiluokitus ranking bottom Cologne, Bayernin valmentaja ajattelee, että tämän pitäisi olla rento ja intohimoinen voitto, Viimeinen joukkue vain pieni voitto, Mutta voi ottaa täyden kolmanneksen tuloksista tai antaa valmentajan erittäin tyytyväisenä.

Köln taipuva puolustus alkupuoliskolla, Anna Bayernin aina koputtaa vastustajan ovea, Toiseen puoliskoon asti 59 minuuttia, Levin Wan auttaa joukkue saavutti maalin, Tämän tavoitteen saavuttamiseksi, Levin Allianzin kotiryhmässä on voittanut kahdeksan maalia. “Opposition tiukka puolustus on luonut meille paljon vaikeuksia.” Puhuminen tiedotusvälineille Heynckesin ottelun jälkeen.

Muller sanoi myös haastattelussa: ” Bayern München voitti tämän pelin on todella vaikeaa, Kölnin viimeiset kolme minuuttia jälkipuoliskolla ja jopa muodostivat piirityksen Paidat Bayern München, Mutta lopulta vielä voitimme, Bayern Munichin vahvuus ei ole vielä ollut 100% Olemme täynnä luottamusta kahteen jälkimmäiseen peliin tänä vuonna. ”

Ymmärrä että Barcelonan yleinen haluaa lähteä

Koska huhuja Mascherano aikoo lähteä Barcelonasta, Messi sanoi: ” Ymmärrän Mascherano, Puhuin myös hänelle aiemmin, En kerro mitä hän sanoi minulle sitten, Mutta ymmärrän täysin hänen ajatuksensa pelata lisää pelejä. Tämä on hänen viimeinen vuosi, Hän halusi lopettaa pelin, Hän ei halua istua penkillä Jopa Jalkapallo Pelipaidat Barcelona-penkki ei ole valmis. ”

” Mielestäni hieno asia on pelata ja nauttia pelistä, Hän nyt ajattelee, ettei hän voi saada minuutteja, joita hän haluaa Barcelonassa, Mutta hän toivoo saavansa, Hän lähtee muualle löytämään tällaisen mahdollisuuden, Tämä on ymmärrettävää. Jokainen meistä kaipaa toisiamme paljon, Pelaamme yhdessä monta vuotta, Ymmärrän hänen tilanteensa, kunnioitan häntä. ”

Mascheranolle osallistuminen Venäjän MM-kisoihin, Paidat Barcelona Massey sanoi: ” Tällä hetkellä, Mascherano tuntee, että he eivät ole välttämättömiä joukkueedustaja, Hän ei myöskään halua antaa tilaa, Hän toivoo voivansa voittaa paikan omilla ponnisteluillaan, Luulen, että ymmärrän hänen ajattelunsa, Mascheranon on osallistuttava MM-kisoihin, Hän voi pelata useita tehtäviä ja useita taktiikoita, Hänen on tietenkin osallistuttava. ”

Higuain teki kaikkensa selvittääkseen sodan painopisteen

Koska sormen murtuma leikkaus Jalkapallo Pelipaidat Higuain, Osallistui harjoitteluluokkaan. Hedi La joukkuetoveri sanoi, Jotta voitaisiin päästä Napoliin, Higuain tekee kaikkensa.

Italian median spekulointia, Juventus Higuain voi korvata kilpailun, Khedira kertoi Sky Tiimin haastattelussa myös puhui hänen joukkuetoverinsa, ” Tietenkin leikkauksen jälkeen ei ole helppoa, Mutta hän tekee parhaansa pysyäksesi kilpailussa. Tänään hän osallistui koulutukseen, En tiedä, tuntuuko hän tuskaa Voit mennä ja kysyä häneltä Hän tekee kaikkensa kiinni kilpailusta Mutta peli on vain 2 päivää jäljellä. Jos hän voi pelata Se olisi hyvä asia Juventukselle, Muuten Paidat Juventus käyttää toista ylhäältäjää ja korvaa hänet. En tiedä, onko hän päässyt peliin, Kuitenkin tällä hetkellä näyttää siltä, Hän oli epävarma. ”

Jotta vastustajat Jalkapallo Pelipaidat Lasten Napoli, Hedi la vahvisti, että ” Heillä on paljon pelaajia, jotka voivat päättää pelin, Jopa penkillä. Heillä on hyvä valmentaja kuten Surrey, Niiden kokoonpano on hyvä. On vaikea sanoa, kenen pitäisi olla valppaana Meidän on oltava varovaisia jokaiselle, Koska he soittivat hyvin yleisesti, Ne ovat hyviä hallussa, Tämä on Napolin vahvuus. “

Chelsean super-keisarin evoluutio

Chelsea kohtaa Karabahin uudelleen Mestarien liigan ryhmässä, Viikonloppuna edessä vahvoja vastustajia Liverpool Liverpool tapauksessa, Parthenon on osa pyörimispäätä, Kuitenkin eturivissä, Jalkapallo Pelipaidat Conte jätti edelleen viimeisen kierroksen Valioliigan aloituspelissä Azhar, Ja belgialainen ei vastannut Contiin luottamukseen, Pelaa hyvin.

Conti kerran suoraan: ” Joskus kun Azar maalasi maalin, Hän on hyvin onnellinen Hän on taipuvainen auttamaan, Sen sijaan, että maalasi toisen maalin. Mutta kun Ronaldo teki 1 maalia, Hän ajattelee myös toisen pallon, kolmannen pallon tai neljännen pallon. Messi on sama. Jos Jumala antoi sinulle tämän lahjan, Sinun on pelattava hyvin. Haluan tarkastella pelaajaa koko joukkueelle, Haluan kuitenkin kertoa hänelle uudelleen, Hänellä on oltava ratkaiseva rooli jokaisessa pelissä, Käytä enää tavoitetta, Et enää käytä avustuksia. ”

tänään, Paidat Chelsea Azar on tullut entistä tietoisempana pelaamisen merkityksestä kykyineen, Hän myös oppi yhä johtamaan Chelseaa johtajana. Aikana Conti on voimakkaampi Ajar, Olisiko Italian marsalkka salaa salassa.

Manchester City King heikensi vääriä hälytyksiä

Argentiinassa tällä viikolla, Jalkapallo Pelipaidat Manchester City Aguero yhtäkkiä pyörtyi. Aguero itse julisti: Viikonlopun taistelu Premier-liigassa.

Aguero henkilökohtaisessa sosiaalisessa alustassa, Oma tilanne lääkärintarkastuksessa ensimmäistä kertaa. Aguero sanoi, Kun klubin lääketieteellisen ryhmän tarkastus ja arviointi, Voit pelata tämän viikonlopun pelin.

Aguero Twitterissä sanoi: ” Tein sarjan tarkastuksia Manchester Cityssä, Arviointi on tarkoitettu vakuutustarkoituksiin. Nyt tarkista tulokset osoittavat, että tilanne on kaikki hyvä. Olen valmis viikonlopun peliin. Tule, Manchester! ” Premier League kierros 12, Paidat Manchester City joutuu kohtaamaan Leicester Cityn.